Living Magazine zajednica

Inspiriraj se u tri jednostavna koraka:

1. Postani dio Living zajednice
2. Uživaj u sadržaju
3. Rasti sa mnom u svim smjerovima

Pretplati se na Living Magazine digitalni paket i postani dio Living zajednice!

Želiš direktan pristup zbirci prošlih izdanja već danas?

Želiš neograničen pristup svim izdanjima Living Magazina i posebnim ponudama te sadržaju dostupnom samo pretplatnicima? Poput autorskih kuharica, pristupa Zoom Living druženjima, video recepatima i popustima jednokratnom uplatom od

47 € (354,12 HRK)

Magazine

0
pretplatnika na Magazine
0
prelistanih magazina

Dok sam sjedila u hladovini borova, maestral je miješao njihov miris s mirisom mora, a meni su se vratila sjećanja.

Spuštam noge na crvenu zemlju nakon duge vožnje autom, pozdravljam more iz daljine i udišem duboko slani zrak. Odvlačim kofer, otvaram ga, presvlačim se u kupaći i stavljam ruksak s vodom, knjigom, novčanikom i sendvičem s puta na leđa.

Prva stanica je mali dućan u kojem kupujem magazine koje ću čitati svaki dan na plaži i na terasi apartmana kada je vani najveća žega, sve dok ne izađe novi broj.

Knjigu sam čitala kako bi se izgubila u mašti, a magazin me inspirirao kako da živim, koje nove navike da stvorim, koji recept da isprobam, koje boje da nosim,…

Sjetila sam se tog uzbuđenja i dobrog osjećaja kada vidim da iz mamine torbe za plažu viri još neki magazin koji nisam čitala. Sjećam se njegove težine i već savijenih vrhova stranica i smežuranih papira od slane vode koja kapa s kose dok se čita.

Sjetila sam se,…

Bili su to najsporiji dani mog života koji su donijeli najveće spoznaje.

Cup of Tea je proizašao iz svih mojih snova, spoznaja i promišljanja, ali jedno me mučilo,… On je SLOW, ali kako održati njegovu autentičnost kada je sve oko nas brzo? Kako slow provući kroz medije i društvene mreže, a da mu se ništa ne oduzme?

Odgovor je donio maestral.

M a g a z i n e.

Svaku nedjelju ujutro, na mail-u te čeka Cup of Tea newsletter s Living Magazinom.

Još jedan newsletter u nizu?

Ne.

Ovo nije još jedan newsletter. U ovom newsletteru ja vama poklanjam 15 minuta najsporijeg jutra u cijelom tjednu. Uz njega sve miriše na prohladno jesensko jutro i čaj, a ušuška poput najmekše dekice.

Zamisli da svaki tjedan započinješ polako s novim idejama, inspiracijom i u skladu s vlastitim prioritetima, da imaš alate kako bi što bolje iskoristio/la dan i sve što imaš u svom domu.

Zamisli da se osjećaš povezano sa desecima drugih istomišljenika koji čitaju isti Living Magazine i da u bilo kojem trenutku možeš osloniti na sadržaj koji će ti pomoći kroz korisne videozapise, upute i vodiče.

Zamisli da navečer liježeš u krevet s osjećajem ispunjenosti i zahvalnosti.

Možeš li?

Living zajednica je mjesto gdje ćeš pronaći inspiraciju i korisne resurse kako rasteš ti, tvoja obitelj i tvoj dom.

Provedi manje vremena pretražujući i tražeći ideje, savjete i inspiraciju posvuda i više vremena uživajući u sebi, svojoj obitelji i domu.

Zamisli svoju obitelj i prijatelje okupljene oko stola punog domaće i zdrave hrane.

Uz Living zajednicu steći ćeš vještine, znanja, samopouzdanje i inspiraciju koja ti je nedostajale.

Zajedno ćemo:

Napuniti naš dom dobrim
Nahraniti naše obitelji zdravim
Vratiti se običajima

Što dobivaš u Living Magazine digitalnom paketu?

Living Magazine

Svaku drugu nedjelju ujutro, na mail-u te čeka Cup of Tea newsletter s Living Magazinom. U ovom newsletteru ja vama poklanjam 15 minuta najsporijeg jutra u cijelom tjednu. Uz određene pretplate dobivaš pristup cijeloj zbirci svih Living Magazina. Svaki broj Magazina uključuje: sezonske teme sa savjetima i inspiracijom od kućanstva, vrta i kuhanja do održivosti, obitelji, odgoja i još mnoštvo drugih tema.

 

*napomena: ovo je digitalni časopis

Video s receptom

Kao član ove zajednice primit ćeš vođene video recepte koje snimam samo za tebe kako bi ti olakšala pripremu. Imat ćeš osjećaj kao da sjediš sa mnom za stolom i pripremaš hranu zajedno s mojom obitelji.

Virtualno druženje uz kuhanje

Možeš mi se pridružiti uživo! Kuhat ću prema receptu i objasniti ti baš svaki korak i razjasniti sve nedoumice. Ovo je ujedno i prilika da razgovaramo i da mi postaviš sva pitanja koja imaš u vezi recepata, kuhinje i ostalog!

Pristup Living Magazine zajednici kroz Facebook grupu

Moja najveća vrijednost ste upravo vi koji činite ovu zajednicu! Vi ste moja inspiracija i želim s vama podijeliti sve dobro i ono manje dobro. Ova zajednica će biti mjesto gdje ćemo se okupiti zajedno, pričati o životu i slaviti dobru hranu!

Autorske kuharice

Imat ćeš pristup svim online kuharicama koje sam izdala.

Popisi brendova i proizvoda u našem domaćinstvu

Zanimaju te provjereni aparati i proizvodi koje koristim u domaćinstvu? Dijelit ću s tobom popis svih proizvoda kako bi ti olakšala traženje.

Posebne ponude kroz godinu

Kako bi ti zahvalila što si tu, u suradnji s brendovima koje često viđaš kod mene donosim ti popuste i razne vrijedne ponude kroz godinu.

Biti ću iskrena… Umorna sam od digitalnog svijeta, jesi li i ti? Žudim za zajednicom koja će razumjeti ljubav prema jednostavnijem životu. Bezbroj puta sam zaklopila laptop, spustila mobitel i našla se ispred štednjaka. Najčešće posegnem za kuharicama i svojim receptima pisanim rukom jer imam osjećaj da sam dio neke zajednice koja razumije i osjeća! Oduvijek je tako bilo s receptima jer imaju neku posebnu snagu, pogotovo oni pisani rukom, u staroj knjižici umrljanoj brašnom i uljem. Povezuju nas jer koristimo jednake sastojke i pratimo iste upute kako bi svojoj obitelji na stol stavili čistu ljubav koja prolazi kroz želudac i spaja ljude od kada je čovjeka.

Upravo zato te pozivam da se pridružiš Living Magazine zajednici gdje svaki drugi tjedan dijelim s tobom pisane recepte.

Besplatnom pretplatom na Cup of Tea newsletter svaki mjesec će u tvoj sandučić stići virtualno pismo o svim novostima iz Living zajednice i najtraženiji recept tog mjeseca. Nadam se da će te sadržaj inspirirati!

Ako se ikada odlučiš za Cup of Tea paket, jednokratnom uplatom od 47 € (354,12 HRK) možeš imati pristup Living Magazinima, autorskim kuharicama, Zoom Living i Facebook druženjima, video recepatima i popustima

Na kraju svakog newslettera možeš pronaći sve dodatne informacije.

Hvala ti što si tu.

Čitatelji o Magazinu

Preslitaj Living Magazine