,

Pečeni batat i poriluk

Za ovaj prilog vam treba:

– 1 kg batata (narančasti i/ili bijeli)

– 4 poriluka

– maslinovo ulje

– sol

PRIPREMA:

Upalite pećnicu na 180°C.

Ogulite batat i narežite ga na manje kockice. Poriluk očistite i režite na deblje komade.

U pleh stavite batat i poriluk, prelijte maslinovim uljem i po želji posolite. Rukama izmiješajte batat i poriluk s maslinovim uljem i soli.

Nakon 45 minuta ponovo izmiješajte sve na plehu i vratite u pećnicu još pola sata.

Vaš prilog je spreman!

 

Dobar tek!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Vezane objave

Dokolica

“Ovakve riječi … nisu upućene čovječanstvu, već vremenu, čitateljima novina, masi čija opasnost, smatram, ne leži u manjku vjere u sebe i vlastitu uzvišenost. Često

Klikni za više »

Barefoot obuća

Ovo je jedna od tema koja mi neprestano zaokuplja misli. Gledala sam, čitala, ispitivala stručnjake i došla sljedećeg zaključka – djeca trebaju hodati bez uložaka

Klikni za više »