O meni

     Kao dijete živjela sam u trenutku i tih trenutaka, poput opraštanja od mora do sljedeće godine ili ležanja na travi prije zalaska Sunca, i danas se živo sjećam. A onda se dogodio život. 10 godina studiranja, gubici bliskih i dragih ljudi, neuspješna prva trudnoća. Brz život uz pitanja “zašto se to događa baš meni” doveli su do neuravnoteženog stanja cijelog mog bića. Sve dok u moj život, nakon niza gubitaka, nije došla Julija, plavooka djevočica bijele kose koja je od mene tražila jednu jedinu stvar – prisutnost u sadašnjem trenutku. Iz života u dalekoj prošlosti i dalekoj budućnosti, iz trenutka u trenutak učila sam se vratiti k njoj, a povratak k njoj naposljetku me vratio i k meni. 

Povratak u trenutak unio je balans u moj um, tijelo i duh i poruka o svjesnom životu je poruka koju danas dijelim s drugima.

Brojim godine rada na društvenim mrežama po godinama svoje kćeri. Svaka od njih nosila je nove izazove i naučila me mnogočemu. Shvatila sam da ne želim svakodnevno konzumirati veliki broj sadržaja i nisam to iskustvo htjela pružiti ni svojim pratiteljima na @cupoftea.living profilu. Iz želje da usporim i u ovom segmentu svog života došla sam na ideju kreiranja magazina koji će svaki tjedan stići kroz newsletter u sandučiće mojih čitatelja i to u najsporiji trenutak u tjednu – nedjelju ujutro. Nazvala sam ga Living Magazine i sada već broji preko 2000 čitatelja. On je u potpunosti moj – od dizajna preko fotografija do teksta. Sve moje velike ljubavi na jednom mjestu. Tekstovi nastaju spontano kroz tjedan kao i fotografije. Svakodnevno radim na tome da učinim Magazin što kvalitetnijim u svakom smislu pa sam donijela veliku odluku: otvoriti Atelier.

 

Cup of Tea Atelier slavi jedinstvenost svake osobe koja u njega uđe. Misija je promijeniti percepciju ljudi prema različitostima koje nas/našu ljepotu čine jedinstvenom. Razni projekti su preda mnom i neizmjerno im se veselim. Atelier je postao sastavni dio Magazina i u njemu je moguće pročitati i vidjeti sadržaj o projektima koji nije dostupan nigdje drugdje.

Opusti se; ništa nije u tvojim rukama.
-.cupoftea.living

Preslitaj Living Magazine

Dokolica

“Ovakve riječi … nisu upućene čovječanstvu, već vremenu, čitateljima novina, masi čija opasnost, smatram, ne leži u manjku vjere u sebe i vlastitu uzvišenost. Često

Klikni za više »

Barefoot obuća

Ovo je jedna od tema koja mi neprestano zaokuplja misli. Gledala sam, čitala, ispitivala stručnjake i došla sljedećeg zaključka – djeca trebaju hodati bez uložaka

Klikni za više »