Yoga & Ja

Ideja za Yoga&Ja set nastala je dok sam vježbala yogu, a pored mene na prostirci oponašala me moja šestomjesečna kći Julia. Shvatila sam da ovo može postati naša zajednička igra u kojoj ćemo se kretati, istezati i zabavljati. Poze u yogi imaju svoja imena, često su nazvane po životinjama i baš sam zato pomislila kako bi ovo mogao biti zanimljiv projekt posvećen djeci i njihovu zdravlju.

Svaka poza ima pripadajući životinjski lik, ime i afirmaciju koju možete pronaći u priručniku pod “Motivacijski kutak” kako bi svako vježbanje s vremenom imalo dublju svrhu. Ovaj set spaja djecu, a i odrasle. Nakon napornog dana dođite doma, izvucite prostirke i povežite se sa svojom djecom na ovaj način umjesto da žurite na razne aktivnosti izvan stana.

Set sadrži Yoga&Ja priručnik s pisanim i ilustriranim uputama o izvođenju sedam poza koje se nalaze na sedam zasebnih kartica. U kreiranju niza idealnih poza za djecu sudjelovala je učiteljica yoge Korana Kolec koja je i sama majka dvoje djece. Ilustracije su osmislile i oživile Hana Vrca (kartice) i Veronika Kovač (priručnik).

Priručnik i kartice tiskani su na čvrstom pamučnom papiru i to netoksičnim bojama koje se ne prelijevaju, a set je pakiran u ručno rađene pamučne vrećice koje izrađuje domaći brend Love, Eko.

Mogu s ponosom reći da je ovo 100% hrvatski proizvod nastao u suradnji s nasim mladim obrtnicima i poduzetnicima.

#yogaija

Pratite #yogaija na Instagramu

Ukoliko želite Yoga&Ja pokloniti sebi i svom djetetu ili svojoj najboljoj prijateljici, kumi ili budućoj mami, javite se na info@cupoftea.hr za više detalja. 

22 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.