Ražnjići od jetrica

Pripremite u pećnici ili na roštilju

Za ražnjiće vam treba:

– 500 grama jetrica

– 2 luka

– slanina (količina po želji)

Kako pripremiti ražnjiće?

Narežite jetrica, slaninu i luk na deblje kriške podjednake veličine da bi se svi sastojci istovremeno jednakomjerno ispekli.

Nanižite ih na metalni ili drveni štapić. Slobodno dodajte više slanine, posebice oko jetrica da se ne bi osušila.

Nakon pola sata na 180°C ražnjići bi trebali biti spremni. Za dodatni šmek ispecite ih na roštilju.

Dobar tek!


Upravo ste čitali članak iz magazina Cup of Tea Living. Prijavom na Cup of Tea newsletter priuštit ćete si najsporijih 15 minuta svake nedjelje ujutro kada novi broj magazina stiže u vaš sandučić.

*brojeve nije moguće primiti retrogradno

*prijaviš li se na newsletter do nedjelje prije 7:00 ujutro, magazin će stići na tvoju adresu u 7:00

*magazin je predviđen da se čita na tabletu ili laptopu, uz šalicu toplog napitka i pod dekicom

:)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *