Što nosim ovaj tjedan?

Moj ormar je skoro u potpunosti pun second hand i vintage odjeće te dizajna domaćih proizvođača.

@vintagewave.shop

Divna vintage pamučna haljina s čipkastim i baršunastim detaljima. Print koji se nalazi na njoj je jedinstven, kao i njezin dizajn i to je ono što tražim u svakom vintage komadu. Crvena boja instant podiže raspoloženje tako da je ovo jedan savršen komad koji ću nositi još jako, jako dugo. Danas je teško pronaći model haljine (ili bilo kojeg komada odjeće) da je krojen na ovaj način.

@institutodrživemode

Ima nešto čarobno u starim prirodnim materijalima, a pogotovo kada ih Ivana iz Instituta održive mode prenamijeni. Ovu majicu nosim skoro svaki drugi dan. Toliko je jedinstvena i u predivnoj plavoj boji koja mi naglašava oči. Ono zbog čega je specifična je vez u akcentnim bojama koji se nalazi na njoj.

@septemrosae
@buquele

Jesen je još malo tu, a ovaj komad je idealan za prijelazno razdoblje pred nama. Boja mi tako lijepo pristaje uz ten, a kroj privlači poglede. Može se nositi bez remena ili se može dodati kakav remen ili vrpca oko struka. Krojile su je dvije divne sestre, a i dizajnirale i ručno otisnule print na njoj. Septem Rosae komade, a i mnoge druge domaće kreatore, možete uživo pogledati u Buquele House of Fashion na adresi Draškovićeva ul. 16.


Upravo ste čitali članak iz magazina Cup of Tea Living. Prijavom na Cup of Tea newsletter priuštit ćete si najsporijih 15 minuta svake nedjelje ujutro kada novi broj magazina stiže u vaš sandučić.

*brojeve nije moguće primiti retrogradno

*prijaviš li se na newsletter do nedjelje prije 7:00 ujutro, magazin će stići na tvoju adresu u 7:00

*magazin je predviđen da se čita na tabletu ili laptopu, uz šalicu toplog napitka i pod dekicom

:)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *