Projekt Yoga&Ja | Kako se rodila ideja?

Nikada neću zaboraviti to rano jutro dok sam pila vrući čaj i gledala u magloviti prizor ispred sebe. Bili su to dani kada sam spavala do sat vremena u komadu, a vrlo često ni toliko. Ne znam što me trgnulo iz tog umora, ali to sam jutro svjesno odlučila započeti nešto o čemu sam već dugo vremena razmišljala – yoga.

Dugo vremena nakon poroda nisam bila spremna za nikakvu fizičku aktivnost (osim šetnji) i kada sam osjetila da sam spremna krenuti privlačile su me polagane vježbe istezanja i dubokog disanja kako bi se ponovo povezala sa svojim tijelom koje je prošlo svakakve promjene. Svjesna sam da tijelo pamti i da je zapamtilo godine vježbanja pa sam mu vjerovala.

Kada sam vježbala uz mene je bila Julia u svojoj ljuljački. Smijala se i mahala rukicama i nogicama dok sam ja radile svoje Pozdrave Suncu. Jedan dan odlučila sam je spustiti na pod pored sebe i primjetila kako ponavlja moje pokrete. To je bio trenutak kada se moja želja da osmislim slikovnicu spojila sa idejom da tema bude upravo yoga za djecu.

Što sam više razmišljala o ideju to su se oko mene počeli pojavljivati ljudi koji su mi pomagali. Vrlo brzo sam smislila priču, ilustracije i format. Nakon toga sam pronašla i dvije ilustratorice, a onda i yoga učiteljicu za savjetovanje koja je i sama mama dviju slatkih djevojčica. Uz mene su stali dragi mi dizajneri i priča se zaokružila tiskarom koja je dala sve od sebe da prati moju viziju da sve bude tiskano netoksičnim bojama na pamuk kako bi proizvod u potpunosti bio posvećen djeci, a pakiranje od pamuka šiva domaći brend.

Moj projekt je gotov. Moj projekt je stvaran.

Toliko sam sretna, uzbuđena i zahvalna što se ideja pretvorila u stvarnost. Julia je sada veća i jedan dio dana provedemo vježbajući na prostirci zajedno. Imitira poze koja joj pokazujem i svaka ima svoje određeno ime po životinji što čini cijelu ovu našu aktivnost još zabavnijom. Sada kada je projekt Yoga&Ja gotov i kada imam proizvod u svojim rukama, ne znam ima li išta ljepše nego gledati Juliju kako ga lista, igra se s njim i zove me da se pridružim u igri. Upravo je zbog njega naučila skočiti tako da obje nogice odvoji od poda. Ne moram reći da sam u tom trenutku plakala. Ah,… mame.

Detaljnije o proizvodu vam pišem uskoro!

Voli vas,
Ivana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.