Plave oči

Baš sam razmišljala što je to toliko snažno u majčinom pogledu?

Čitala sam dosta o tome i ima različitih teorija ali mislim ako se pita jednu mamu da teorije nisu potrebne jer sve znamo o čemu pričam.

Kada je bila malena i nije još dobro vidjela, znala sam je gledati dok je tražila moje oči po cijeloj sobi, a kada ih je našla onda se vidno opustila. Došao je i dan kada me prvi put pogledala dok je cicala. Nisam se snašla u trenutku i preplavile su me emocije, a njezin pogled vidim i danas u svojoj glavi. Skinula sam je s cice usred hranjenja i zagrlila i izljubila. Uslijedili su i pogledi kada nisam znala da me gleda! Znala sam se zamisliti radeći nešto i okrenuvši se vidjela sam kako su joj se oči razveselile. Uslijedio je i prvi namjerni osmijeh. Nisam sigurna koliko sam se već puta doslovno otopila kada je napravila nešto novo.

Sada me traži pogledom kada nam dođe netko novi, kao da traži potvrdu. Kada zna da nešto možda nebi smjela, također mi uputi pogled – da znam da će to ipak napraviti. Kako li je tek slatka kada se zagleda kroz prozor baš kao njezina mama.

Dva velika znatiželjna plava oka koja mijenjaju boju ovisno o vremenu.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.