Letter no.13

Najslađa Julia,

Upravo se igraš s tatom u sobi. Volim kada čujem kako se razgovarate i igrate, moje srce postane jako veliko. Uglavnom ti pričaš i moram ti reći da postaješ poprilično svojeglava, a nemaš još ni 5 mjeseci.

Ovaj Božić sam na poklon od tvojih najdražih tetki dobila prekrasan poklon – čajnik i šalicu. Vjerojatno si već bezbroj puta pila čaj iz njih i ako ovo čitaš, podsjeti me na to ako sam zaboravila. Radi se o likovima mame čajnika i sina šalice iz crtića Ljepotica i Zvijer. U jednom trenutku kada sam gledala taj crtić po tisućiti put zamislila sam kako imam takav čajnik i šalicu. To je bio moj mali san. Kako su godine prolazile san se pomalo mijenjao – iz tog čajnika i šalice pijem čaj sa svojim djetetom. Malena glavica smislila bi čajanku i ja bi veselo sudjelovala. Malene ručice držale bi šalicu. Malena usta pričala bi priče.

Trenutno imam osjećaj da mi se ostvarilo sve što sam ikada htjela ali i dalje čekam taj trenutak kada ćemo zajedno sjesti i moje vizije postati će stvarnost. Ali,… kako je sada krenulo, sve što sam zamislim ispadne potpuno drugačije. Tako se nebi čudila da ti možda čajanka uopće neće biti zanimljiva i da ćeš bacati lopte po stanu dok ću ja u nekom sigurnom kutu sama imati svoju čajanku.

Voli te,
mama

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *