Letter no.8

Draga Julia,

Kroz život će ti proći mnoštvo prijateljica. Moraš znati da neće sve ostati zauvijek uz tebe. Ponekad će prijateljica biti zločesta prema tebi, ali nemoj se odmah naljutiti, možda samo ima loš dan. Pokušaj razgovarati, tako se većina stvari najbolje riješi. Razgovorom ćeš saznati što je ispod ružnog ponašanja koje ti je pokazala. Uvijek prva pokaži ljubav i razumijevanje, jer toga najviše fali u svim našim odnosima i razgovorima. Nemoj biti tužna niti kada te ismijava jer vjerojatno su isto tako nju ismijavali i ona samo radi ono što je već negdje vidjela. Budi jaka i reci da sve opraštaš, a onda nakon svih lijepih gesta koje si pokazala, ako je netko i dalje zločest, jednostavno se makneš i vidiš tko je od prijatelja stao uz tebe – to su oni koji će uvijek stati uz tebe.

Tako je isto i s mojim prijateljicama. One koje su uvijek uz mene mogu nabrojati na prste jedne ruke. Njih mogu uvijek nazvati, sa najglupljim temama i pitanjima i uvijek ćemo naći rješenje, a uz to se i dobro nasmijati.

Smijeh.

Smij se uvijek i sve okreni na šalu jer nije sve tako ozbiljno. Zar ti nije najslađe kada se svi dobro šalimo i smijemo do suza? Meni su takvi trenuci najdraži i najviše ih pamtim.

Voli te,
mama

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *