Letter no.6

Draga moja curice,

Željela bi da uvijek i u svakome trenutku osjećaš toplinu i ispunjenost. Želim da znaš da si voljena. Ljubav je najsvetija i najčišća emocija/stvar/pojam i dok sam ja živa, neće ti je nedostajati.

Nemoj se dati zavarati lažnim emocijama koje se skrivaju pod krinkom ljubavi. Mnogi će ti u životu pružiti lažni osjećaj sigurnosti, pazi se toga. Ljubav nije samo zaljubljenost, leptirići u trbuhu i strast.

Ljubav je nešto daleko više.

To ti je kada te ljubim za laku noć, a ti već spavaš. Kada napraviš nešto po prvi put, a ja plačem i ne mogu stati. Kada više ne mogu stajati ni gledati od umora, ali te i dalje nosim jer si zaspala i žao mi te još spustiti. Kada tata kreće na posao i vrati se poljubiti me. Kada te ostavim sa bakom, pa je zovem svakih 15 minuta da pitam kako si. Kada gledam tebe i tatu dok spavate. Kada te tata i ja zajedno kupamo. Kada te zajedno nasmijavamo.

Isto tako nemoj da te bude strah voljeti. Voli sve oko sebe – nebo, oblake, ptice, vjetar, krošnje, kišu, mamu, tatu, ljude, događaje, život! Sve što daješ, to će ti se i vratiti. Najčešće nenadano i višestruko.

Voli te,
mama

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *